Passie en romantiek

Passie en romantiek

Door

Beschrijving

Leuk boek dat vol met tips staat om je geliefde lekker te verassen en te verwennen. Zowel voor mannen als vrouwen. De tips staan alfabetisch en gaan van lief tot sexy. Voor enkele moet je wat spullen kopen maar een hoop tips kan je toepassen zonder dat het je iets kost.

Misschien ook een ideaal cadeau om aan je niet zo romantische partner te geven. Lees het dan zelf eens door en plak hier en daar een post-it. Wedden dat hij/zij de hint wel zal snappen ;-)

222 pagina's
Uitgeverij: Van Halewyck

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 5

Uitgeverij

Van Halewyck

ISBN Nummer

9056175440

Jaar van publicatie

Taal

Nederlands

Boekbinding

Hardcover zonder stofomslag

Staat

Als nieuw

Af te halen in

Maaseik

Provincie

Deel dit zoekertje

Omschrijving

De mooie, tere Ella heeft helemaal geen tijd voor mannen; haar carrière als violiste neemt haar volledig in beslag. Toch laat ze zich overrompelen door de aantrekkelijke miljardair Vadim Aleksandrov. Geen wonder, want al bij hun eerste ontmoeting vliegen de vonken er vanaf! De rauwe aantrekkingskracht tussen hen is bijna onontkoombaar, maar omdat Vadim haar veel te arrogant is - en bovendien als vrouwenverslinder bekendstaat - houdt Ella zich voor dat ingaan op zijn avances geen optie is. De machtige Rus weet echter precies wat hij wil: Ella tussen zijn lakens. En met 'nee' neemt hij absoluut geen genoegen! Dit e-boek is ook verkrijgbaar in de e-bundels 5 x Passie & Overgave 1 en 10 x Passie & Overgave. Dit verhaal is eerder verschenen in Bouquet Passie 3165 onder de titel Verborgen geheimen.

Verkoper

Ilona van Eyck

Online sinds zaterdag 04/01/2014 20:02 en 318 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn