MOPSHOND HANDBOEK EN NASLAGWERK

MOPSHOND HANDBOEK EN NASLAGWERK

Door

Beschrijving

MOPSHOND HANDBOEK EN NASLAGWERK Adriaan Lauwrier 129 blz

De mopshond is een echte gezelschapshond. Hij heeft een geweldig karakter. In vijf woorden is hij een 'een clown met een hart'. Hij vindt het heerlijk om overal mee naar toe te mogen. De mopshond is een rustige hond die zeker niet te hard mag worden aangepakt, maar wel consequent moet worden opgevoed.
De mops knort, hij is grappig koppig, lichtgeraakt en hij is moedig. Ook is de mops een echte kindervriend en is hij - mits goed opgevoed -

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 3

ISBN Nummer

9789058216304

Taal

Nederlands

Boekbinding

Hardcover zonder stofomslag

Staat

Als nieuw

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Bij ruim 90 procent van alle rugklachten is niet duidelijk wat de oorzaak is. Dit boek komt met vernieuwende inzichten, verklaringen en oplossingen! Het maakt duidelijk wat er precies gebeurt als het in je rug schiet en waardoor chronische rugklachten of een hernia kunnen ontstaan. Met veel tekeningen en foto's worden oorzaken en oplossingen in beeld gebracht. Tevens worden nieuwe oefeningen beschreven die snel effect kunnen hebben en bevat het boek veel tips om recidieven te voorkomen. Alles goed en wetenschappelijk onderbouwd, maar toch heel begrijpelijk geschreven. Het vernieuwende is onder meer dat de auteurs nieuwe functies van de tussenwervelschijf zijn ontdekt. Met behulp van zowel een computermodel als een fysiek 3d-model wordt aangetoond dat de vezels die zich in de tussenwervelschijf bevinden kunnen worden beschouwd als een soort kruisbanden. Vervolgens wordt stap voor stap uitgelegd hoe en waarom daar schade in kan ontstaan en hoe dat kan leiden tot spit, hernia, ischias en chronische rugklachten. De samenhang tussen deze aandoeningen wordt duidelijk en ook wat eraan gedaan kan worden. Een eyeopener voor zowel patiënt als hulpverlener.

Verkoper

August Jacobs

Online sinds dinsdag 11/02/2020 21:23 en 21 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn