ONS BAKBOEK/jan20

ONS BAKBOEK/jan20

Door

Beschrijving

ONS BAKBOEK Marie José Maassen Ingrid Sijmons 404 blz
Het grote bakboek; het broertje van 'Ons kookboek'. Bakken wordt voor iedereen toegankelijk met zijn meer dan 500 recepten die u stap voor stap begeleiden naar het perfecte bakresultaat.
Honderden recepten vindt u in de hoofdstukken, brood en broodjes, koffiekoeken, cake, biscuitgebak, drooggebak, plaatgebak, zoete taarten en vlaaien, hartig gebak, soezen, aperitiefkoekjes, zoete koekjes en snoeperijen, pannenkoeken, flensjes, wafels, oliebol

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 5

ISBN Nummer

9002166591

Taal

Nederlands

Boekbinding

Hardcover zonder stofomslag

Staat

Als nieuw

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Onderzoek ook de minder bekende gebieden Handig, compact en gebruiksvriendelijk 30 speciaal ontwikkelde kaarten On the road... langs met bloemen bedekte hellingen en stenen muurtjes, slenterend over de binnenplaats van een klooster of rustieke herberg; door dichte bossen en over paarse heidevelden, stilstaand bij eeuwenoude standing stones die wazig opdoemen in de morgenmist; langs hoge klippen van graniet en langs sprankelende stroompjes, iets versnellen bij het passeren sombere kasteel, waarvan de bloedige geschiedenis nog voelbaar is in de atmosfeer.

Verkoper

August Jacobs

Online sinds donderdag 09/01/2020 12:42 en 20 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn