VOETZONEMASSAGE ALS THERAPIE/jan20

VOETZONEMASSAGE ALS THERAPIE/jan20

Door

Beschrijving

VOETZONEMASSAGE ALS THERAPIE Hanne Marquardt 160 blz
Dit boek behandelt op een inzichtelijke manier de therapie die aandoeningen van lichaamsorganen en -zenuwen via reflexgebieden op de voet.
Beschrijving van de reflexgebieden aan de voeten van de verschillende organen, zenuwen en klieren van het menselijk lichaam en van eenvoudige reflexologische technieken ter bevordering van de gezondheid.
Vaste prijs: 4 Euro
Gewicht: 490 gram

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 4

ISBN Nummer

9060306287

Taal

Nederlands

Boekbinding

Hardcover zonder stofomslag

Staat

Als nieuw

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Op persoonlijke wijze geven bekende en gelouterde psychiaters en psychologen een kijkje achter de doorgaans gesloten spreekkamerdeur. Wat de ziel van het vak is, is altijd een relevante vraag, maar in een tijd waarin er veel zorgen zijn over de ontwikkelingen in de (geestelijke) gezondheidszorg wordt deze vraag urgent. In dit boek schrijven meer dan dertig auteurs over de ziel van het vak: werkelijk contact. Zoals contact maken met mensen die daar angstig, ambivalent of onhandig in zijn, maar ook het behouden van contact als de ander dreigt af te haken. Of als dit contact plaatsvindt onder moeilijke omstandigheden, zoals hoge productiedruk, het keurslijf van DBC's, de bemoeienis van verzekeraars, het verlies van professionele autonomie, in transities en reorganisaties. De auteurs gaan voorbij richtlijnen, protocollen en bezuinigingen: ze richten zich op de schoonheid van het vak! De auteurs hebben allen hun sporen verdiend in de wetenschap en de praktijk van de geestelijke gezondheidszorg en gelden als experts op hun gebied.

Verkoper

August Jacobs

Online sinds donderdag 09/01/2020 12:05 en 21 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn