FILOSOFIE VAN DE VRIJE TIJD/dec19

FILOSOFIE VAN DE VRIJE TIJD/dec19

Door

Beschrijving


FILOSOFIE VAN DE VRIJE TIJD Luk Rademaker 249 blz
Ons tijdsgebruik is de laatste jaren flink veranderd, onder meer door arbeidsduurverkorting, thuiswerk, werkloosheid, bevolkingsveroudering, nieuwe vormen van vrijetijdsbesteding, onthaasting, herwaardering van de tijd voor zichzelf, etc.
De voorbije vijftig jaar wilden we met zijn allen zo snel mogelijk zo veel mogelijk vrije tijd. We hebben nu een samenleving met minder arbeid en meer vrije tijd. Wat doen we met die vrije tijd? Voelen wij ons

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 4

ISBN Nummer

9055734144

Taal

Nederlands

Boekbinding

Paperback

Staat

Als nieuw

Deel dit zoekertje

Omschrijving

In dit traktaat ontwikkelt de meesterlijke stilist Bergson een theorie van de geleefde tijd. Tegenover de tijd van de klok stelt Bergson de ervaring van de tijd als proces, als 'duur'. Tijd en vrije wil is een van de filosofische hoofdwerken van Henri Bergson en verscheen in 1889. Bergson is een van de invloedrijkste filosofen van de twintigste eeuw. Het werk van Marcel Proust, Gilles Deleuze en in Nederland Joke Hermsen is ondenkbaar zonder deze grote denker. Henri Bergson (1859-1941) was hoogleraar aan het Collège de France en lid van de Académie Française. In 1927 ontving hij de Nobelprijs voor de literatuur.

Verkoper

August Jacobs

Online sinds zondag 29/12/2019 14:20 en 15 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn