HANDBOEK BORDERS/sept19

HANDBOEK BORDERS/sept19

Door

Beschrijving

HANDBOEK BORDERS Modeste Herwig 160 blz
Dit praktische naslagwerk is de inspiratiebron voor liefhebbers van kleurrijke beplantingen. Modeste Herwig geeft informatie over het ontwerpen van een border; de vorm, het kleurgebruik en de manier van planten zijn enkele onderwerpen. Meer dan 200 kleurenfoto’s ondersteunen de praktische informatie. Aantal pagina’s: 160.
De dochter van de Nederlandse autoriteit op tuingebied tot de jaren '90 behandelt alleen borders in deze kleurige uitgave. Zij geeft wel

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 4

ISBN Nummer

9021535696

Taal

Nederlands

Boekbinding

Hardcover zonder stofomslag

Staat

Als nieuw

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Met de komst van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), op 1 oktober 2010, is het voortaan voor veel activiteiten op het terrein van de fysieke leefomgeving mogelijk om in één keer een integrale vergunningprocedure te doorlopen. Het nieuwe vergunningstelsel vervangt een groot deel van het bestaande recht voor de fysieke leefomgeving. De inwerkingtreding van de Wabo wet- en regelgeving mag daarom zonder twijfel als een mijlpaal in de geschiedenis van het omgevingsrecht worden gezien. Voor iederéén, zowel overheid als ondernemers, nieuw! In ons land zal iedereen op een of andere manier met die nieuwe wet- en regelgeving worden geconfronteerd. Kennis van de nieuwe regelgeving is belangrijk om goed beslagen ten ijs te komen. Het Handboek Bor/Mor is bedoeld als hulpmiddel voor eenieder die, ongeacht vanuit welke positie dan ook, met die regelgeving te maken krijgt. Praktische uitwerking van de Wabo De Wabo-voorschriften zijn uitgewerkt in een algemene maatregel van bestuur, het Besluit omgevingsrecht (Bor) en een ministeriële regeling, de Regeling omgevingsrecht (Mor). Voorzien van een toelichting en commentaar bevat het Handboek Bor/Mor de tekst van het Bor en de Mor zoals die op het moment van inwerkingtreding van de Wabo luidt. Ook opgenomen in het Handboek Bor/Mor is de tekst van het Invoeringsbesluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en van de Invoeringsregeling Wet algemene bepalingen omgevingsrecht opgenomen. Met die invoeringsvoorschriften worden tal van algemene maatregelen van bestuur en ministeriële regelingen aan de inwerkingtreding van de Wabo, het Bor en de Mor aangepast.

Verkoper

August Jacobs

Online sinds woensdag 18/09/2019 20:01 en 35 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn