Da's pas koken /aug19

Da's pas koken /aug19

Door

Beschrijving

DA’S PAS KOKEN DESSERTS Kirsten Pijl 96 blz
Een heerlijk dessert als kroon op uw maaltijd, als zoet hoofdgerecht of zomaar als tussendoortje - wie kan daar nu nee tegen zeggen?

In dit boek vindt u talloze recepten voor zachte crèmes en puddingen, geraffineerde ijsvariaties, heerlijke gekookte en gebakken vruchten en natuurlijke klassieke desserts.

Wij hebben voor iedere smaak onweerstaanbare zoete verleidingen samengesteld, van eenvoudig tot exquis, van snel tot wat arbeidsintensiever en van k

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 3

ISBN Nummer

9789036618243

Taal

Nederlands

Boekbinding

Hardcover zonder stofomslag

Staat

Als nieuw

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Koken voor jezelf kan ontspannend en plezierig zijn. Je hoeft geen rekening te houden met de smaak van anderen, je maakt alleen wat je zelf lekker vindt. Maar het is niet altijd gemakkelijk. Misschien vind je het te veel werk om iets bijzonders te maken. Of je kookt altijd te veel. De recepten in dit boek zijn speciaal geselecteerd om het jou makkelijk te maken. De gerechten zijn snel te maken, gezond en lekker. In veel recepten worden dezelfde ingrediënten gebruikt, zodat je weinig boodschappen hoeft te doen. Ook is er rekening gehouden met tijdsdruk enkele recepten kunnen in de magnetron worden bereid.

Verkoper

August Jacobs

Online sinds dinsdag 03/09/2019 17:33 en 32 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn