CARTOONS 1993 INTERNATIONAAL CARTOONFESTIVAL KNOKKE-HEIST

CARTOONS 1993 INTERNATIONAAL CARTOONFESTIVAL KNOKKE-HEIST

Door

Beschrijving

CARTOONS 1993 INTERNATIONAAL CARTOONFESTIVAL KNOKKE-HEIST Davidsfonds130 blz
Van Peru tot Oezbekistan van China tot Canada uit 58 landen bereiken 4800 inzendingen het internationaal Cartoonfestival van Knokke Heist.
Uit dat unieke aanbod brengt dit boek de allerbeste cartoons. Die zeggen dikwijls meer dan 1000 woorden! Ze ontroeren en verrassen. Vooral doen ze glimlachen lachen proesten schateren! Een kijklachboek vol briljante vondsten! Bij talloze gelegenheden een ideaal geschenk!
Vaste Prijs:

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 3

ISBN Nummer

906152816x

Taal

Nederlands

Boekbinding

Hardcover zonder stofomslag

Staat

Als nieuw

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Laat je verrassen door cartoonisten van over de hele wereld en hun blik op de actualiteit. Het Internationaal Cartoonfestival van Knokke-Heist brengt al 50 jaar de beste cartoons uit binnen- en buitenland. Hilarisch, actueel, kritisch, herkenbaar. Soms ontroerend, vaak gewaagd, maar altijd verrassend grappig. Cartoons 2011 laat je meegenieten van deze bonte collectie grappige prenten. Een indrukwekkende selectie uit de duizenden inzendingen voor de vijftigste editie van het cartoonfestival. Humor uit de verste hoeken van de wereld, waar zelfs de grootste zuurpruim niet onbewogen bij blijft. Een blijvend plezier voor jezelf, je familie en je vrienden!

Verkoper

August Jacobs

Online sinds zondag 10/03/2019 16:47 en 80 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn