ALLES OVER BABY'S

ALLES OVER BABY'S

Door

Beschrijving

ALLES OVER BABYS ZWANGERSCHAP BEVALLING EN VERZORGING Lannoo 367 blz
Een team bestaande uit gynaecologen, verloskundigen, kinderartsen, voedingsdeskundigen, psychiaters en psychologen stelde het Compleet babyboek samen dat ongetwijfeld antwoord biedt op de vele vragen die ouders zich stellen vanaf het ogenblik dat hun kind zich aankondigt .
Dit boek is een geactualiseerde en ingekorte versie van de Gids voor jonge ouders, sedert vele jaren een bestseller in het Lannoo-fonds.
Dit boek is geschrev

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 5

ISBN Nummer

9020951335

Taal

Nederlands

Boekbinding

Hardcover zonder stofomslag

Staat

Als nieuw

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Alles wat u nooit over zwangerschap en baby's wilde weten. Wat zijn hormonen en hoe ga ik er mee om? Hoe herken ik een wee als ik er een tegenkom? Wat is het nut van ontsluiting, Daphne Deckers en een tangbevalling? Zijn tepelhoedjes, bedklossen en voedingsbeha écht bestaande woorden? En hoe zit het met de seks? Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! Geeft antwoord op deze vragen en bevat o.a. - Impress Your Wife: tips om uzelf door de zwangerschap heen te bluffen. - Verklarende woordenlijst: afkolven en indalen, strippen en puffen, bandenpijn en nesteldrang. Alles in voor mannen begrijpelijke taal. - Protestactie: stop zinloos geweld bij bevallingen.

Verkoper

August Jacobs

Online sinds donderdag 24/01/2019 20:51 en 62 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn