ZUID-AMERIKA WERELDKEUKEN

ZUID-AMERIKA WERELDKEUKEN

Door

Beschrijving

ZUID AMERIKA WERELDKEUKEN Alex Atala
Typische streekgerechten op smaak gebracht door topchefs.
Toen de Europese kolonisten in Zuid-Amerika aankwamen, troffen zij een gevarieerde gastronomie aan gebaseerd op ingrediënten als aardappelen, tomaten, maïs, pepers, bonen en cassave. Deze ingrediënten worden nog steeds veel gebruikt. De botsing tussen beide culturen maakte de ontwikkeling mogelijk van een creoolse keuken die de inheemse gerechten heeft verrijkt en waar enkele eeuwen later ook Afrikaa

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 3

Taal

Nederlands

Boekbinding

Paperback

Staat

Als nieuw

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Winnaar van de Kookboek van het Jaar 2008-verkiezing (categorie vertaald). De Creoolse Keuken brengt het beste uit de Aziatische, Afrikaanse, Indiase en Europese culinaire tradities samen. Van vis en schaaldieren tot punches en frappé's. Je komt bovendien niet alleen alles te weten over deze uitbundige Caraïbische cuisine, maar je krijgt ook een inkijkje in het zonnige land en de warme cultuur. Elk recept is geïllustreerd met beelden die de opgewekte en kleurrijke sfeer oproepen van het landschap en de mensen.

Verkoper

August Jacobs

Online sinds dinsdag 19/06/2018 20:11 en 89 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn