YOUROSCOPE

YOUROSCOPE

Door

Beschrijving

YOUROSCOPE Sanny Fortuin155 blz
Revolutie in de astrologie: u staat onder invloed van meer dan één sterrenbeeld!
Alle dierenriemtekens tellen mee in uw karakter en de Youroscope rekent uit in welke mate. De Youroscope geeft meer inzicht dan een traditionele horoscoop. Voor elke horoscoopliefhebber en voor iederen die zichzelf beter wil leren kennen.
Allemaal kennen we ons eigen sterrenbeeld, en weten we hoe het werkt: plaats, datum en moment van uw geboorte bepalen tot welk teken van de dierenr

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 3

ISBN Nummer

9021582619

Taal

Nederlands

Boekbinding

Paperback

Staat

Als nieuw

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Revolutie in de astrologie: u staat onder invloed van meer dan één sterrenbeeld! Alle dierenriemtekens tellen mee in uw karakter en de Youroscope rekent uit in welke mate. De Youroscope geeft meer inzicht dan een traditionele horoscoop. Voor elke horoscoopliefhebber en voor iederen die zichzelf beter wil leren kennen. Allemaal kennen we ons eigen sterrenbeeld, en weten we hoe het werkt: plaats, datum en moment van uw geboorte bepalen tot welk teken van de dierenriem u behoort. Dit duizenden jaren oude systeem krijgt nu een revolutionaire aanvulling. Andere tekens kunnen van evenveel of soms zelfs groter belang zijn dan uw eigen sterrenbeeld. De Youroscope rekent precies de verhouding uit tussen uw sterrenbeeld en de andere tekens. Uw horoscoop wordt nauwkeuriger, completer en spannender met de Youroscope!

Verkoper

August Jacobs

Online sinds woensdag 09/05/2018 20:38 en 134 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn