Welkom aan boord

Welkom aan boord

Door

Beschrijving

Inhoud boek: "Aan boord van een vliegtuig maakt het cabinepersoneel absurde, ontroerende, gevaarlijke, ergelijke en grappige situaties mee. In Welkom aan boord doen meer dan 25 Belgische stewardessen en stewards tussen 25 en 88 jaar oud een boekje open over hun beroep.
Ze halen herinneringen op aan de glorie en de beproevingen van de begindagen, mijmeren over wat daar vandaag van overblijft en vertellen openhartig over leven en dood aan boord, esthetische commissies en de strijd voor hun rechten

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 8

ISBN Nummer

9789461314789

Jaar van publicatie

Taal

Nederlands

Boekbinding

Paperback

Staat

Als nieuw

Af te halen in

Mol

Provincie

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Welkom aan boord! 1e druk is een boek van Katrien Steyaert uitgegeven bij Van Halewyck. ISBN 9789461314789 Aan boord van een vliegtuig maakt het cabinepersoneel absurde, ontroerende, gevaarlijke, ergerlijke en grappige situaties mee. In Welkom aan boord doen meer dan vijfentwintig Belgische stewardessen en stewards tussen 25 en 88 jaar oud een boekje open over hun beroep. Ze halen herinneringen op aan de glorie en de beproevingen van de begindagen, mijmeren over wat daar vandaag van overblijft en vertellen openhartig over leven en dood aan boord, esthetische commissies en de strijd voor hun rechten, over de veranderde verhouding met monsieur le commandant, over de evolutie van de passagiers door de jaren heen en over collegialiteit en veiligheid. Maar ook amoureuze verwikkelingen en smokkelpraktijken, hun luxueuze verblijven op verre bestemmingen, hun opleiding en terugkerende examens komen aan bod. En vooral: de blijvende passie voor hun job. Dit boek, rijkelijk ge llustreerd met foto's uit persoonlijke archieven, biedt een blik achter de schermen van een vak dat al bijna zeventig jaar tot de verbeelding spreekt.

Verkoper

Leen Hollants

Online sinds woensdag 25/04/2018 17:43 en 129 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn