FATAAL VERBOND

FATAAL VERBOND

Door

Beschrijving

FATAAL VERBOND Colin Forbes 336 blz
Paula Grey is in Wenen getuige van de moord op Norbert Engel, een belangrijk Duits staatsman: een gesluierde vrouw verlaat als laatste het gebouw, waarna Grey de politicus dood - vermoord - aantreft.
Een voor een worden de kopstukken van de West-Europese politiek vermoord, een stuurloos Europa achterlatend. Tweed, van de Britse geheime dienst, vermoedt dat dit het begin is van een machtsovername door een sinister Oosters verbond.
De spanning stijgt als Tweed

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 3

ISBN Nummer

9022524108

Taal

Nederlands

Boekbinding

Hardcover met stofomslag

Staat

Als nieuw

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Paula Grey is in Wenen getuige van de moord op Norbert Engel, een belangrijk Duits staatsman: een gesluierde vrouw verlaat als laatste het gebouw, waarna Grey de politicus dood - vermoord - aantreft. Een voor een worden de kopstukken van de West-Europese politiek vermoord, een stuurloos Europa achterlatend. Tweed, van de Britse geheime dienst, vermoedt dat dit het begin is van een machtsovername door een sinister Oosters verbond. De spanning stijgt als Tweed, samen met zijn medewerkers Paula Grey en Bob Newman, naar Zürich vliegt waar een nieuwe moordaanslag plaatsvindt. En weer wordt een gesluierde vrouw gezien bij de plek des onheils. Tweeds wanhopige speurtocht leidt naar een uitgestrekt gebied ten oosten van Wenen, naar een mysterieus dorp dat hem doet denken aan een even geheimzinnig dorp in Dorset. Vanaf dat moment is ook Tweed zijn leven niet meer zeker. Als laatste wanhoopsdaad om achter de identiteit van het genootschap te komen dat verantwoordelijk is voor de gruwelen die in Europa plaatsvinden, infiltreert Paula in het verbond...

Verkoper

August Jacobs

Online sinds vrijdag 02/03/2018 20:08 en 161 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn