DE MAAN VAN DE RODE PAARDEN

DE MAAN VAN DE RODE PAARDEN

Door

Beschrijving

DE MAAN VAN DE RODE PAARDEN James Lee Burke 362 blz
Ooit omschreef Billy Bob Holland rodeo-cowboy Wyatt Dixon als 'de gevaarlijkste, meest ontaarde, getikte en onvoorspelbare kerel die ik ooit ontmoet heb.' Gelukkig draaide Dixon zestig jaar de gevangenis in na het vermoorden van een motorbendelid.
Maar een jaar later komt hij al vrij door een blunder van de aanklager. Ooit martelde hij Billy Bobs vrouw Temple. Nu beweert hij dat hij tot inkeer is gekomen en rodeopaarden wil fokken. Maar hoe ka

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 3

ISBN Nummer

9789078432142

Taal

Nederlands

Boekbinding

Paperback

Staat

Als nieuw

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Ooit omschreef Billy Bob Holland rodeo-cowboy Wyatt Dixon als 'de gevaarlijkste, meest ontaarde, getikte en onvoorspelbare kerel die ik ooit ontmoet heb.' Gelukkig draaide Dixon zestig jaar de gevangenis in na het vermoorden van een motorbendelid. Maar een jaar later komt hij al vrij door een blunder van de aanklager. Ooit martelde hij Billy Bobs vrouw Temple. Nu beweert hij dat hij tot inkeer is gekomen en rodeopaarden wil fokken. Maar hoe kan Billy Bob dat geloven? Ondertussen wordt Johnny American Horse betrapt met een wapen. Johnny heeft al snel veel grotere moeilijkheden, en de enige die hem kan helpen is zijn advocaat. Opeens is Holland verwikkeld in een complexe strijd, niet alleen tegen Wyatt Dixon, maar ook tegen de regering die hij trouw heeft gezworen. Dit is James Lee Burke op de fascinerende top van zijn kunnen. De maan van de rode paarden is een boek vol verbazingwekkende plot-twists, adembenemende spanning en onvergetelijke schurken. Een combinatie die Burke buitengewone recensies en een trouw lezerspubliek heeft opgeleverd.

Verkoper

August Jacobs

Online sinds maandag 26/02/2018 19:45 en 100 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn