IN HET MAANLICHT

IN HET MAANLICHT

Door

Beschrijving

IN HET MAANLICHT Nicci Gerrard 383 blz
Als Gaby haar zoon op de universiteit heeft afgezet waar hij gaat studeren keert ze die ochtend niet direct terug naar haar man en huis in Londen.
Ze springt op de trein de andere kant op.
Deze voert haar naar een afgelegen dorp waar ze op zoek gaat naar Nancy, van jongs af aan haar beste vriendin.
Bijna twintig jaar geleden verdween Nancy ineens uit Gaby’s leven – zonder ooit aan te geven wat de oorzaak van de breuk was.
Want wat is de waarheid, welk gehei

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 3

ISBN Nummer

9789022543740

Taal

Nederlands

Boekbinding

Paperback

Staat

Als nieuw

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Herman Pieter de Boer De vrouw in het maanlicht en andere zonderlinge verhalen In 1973 verhuisde stadsmens Herman Pieter de Boer van Amsterdam naar het markante, ook enigszins geheimzinnige dorp Giethoorn. Die overgang bracht bij hem zo'n cultuurschok teweeg dat hij verhalen ging schrijven in een genre dat nog niet bestond: kort, in klare en heldere taal, toch ongewoon, soms lieflijk, soms kluchtig boers, dan weer spookachtig griezelig, vaak met een ondertoon van erotiek en occultisme. Schilder/tekenaar Pat Andrea raakte erdoor ge pireerd en maakte illustraties bij de verhalen van Herman Pieter de Boer. De vrouw in het maanlicht en andere verhalen verscheen voor het eerst in 1973. De vreemde, maar glashelder geschreven vertellingen bezorgden de auteur meteen een groot en aanhankelijk lezerspubliek. Jarenlang was het boek uitverkocht. Nu is De vrouw in het maanlicht en andere verhalen weer beschikbaar, natuurlijk met de originele illustraties van Pat Andrea.

Verkoper

August Jacobs

Online sinds zondag 18/02/2018 18:22 en 104 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn