HET VOORBIJGAAN

HET VOORBIJGAAN

Door

Beschrijving

HET VOORBIJGAAN Nicci Gerrard 304 blz
Ooit waren Irene en Adrian verliefd, hadden alleen oog voor elkaar, en was één blik genoeg. Maar na jaren huwelijk, kinderen en sleur van alledag is de glans er af. Hun drie jonge dochters hebben de band vereeuwigd, maar het is anders geworden, zakelijker, praktisch. De passie is weg. En de vraag is of die ooit terug zal keren.
Een hartverscheurend mooi verhaal, over de veerkracht van mensen die zelfs na het diepste dal weer kunnen leren lief te hebben.
Vast

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 3

ISBN Nummer

9789022540114

Taal

Nederlands

Boekbinding

Paperback

Staat

Als nieuw

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Wanneer was het allemaal begonnen? Ze zou het nooit precies weten, al kon ze het later, als een vinger die op een kaart de brede rivier volgt tot aan het onzichtbaar dunne lijntje van haar oorsprong, terugvoeren op een avond in het begin van de winter. Ooit waren Irene en Adrian verliefd, was één blik genoeg. Maar na jaren huwelijk, kinderen en de sleur van alledag is de glans eraf. Ze zijn vergeten waardoor ze vroeger zo verbonden waren. Hun drie jonge dochters hebben de band weliswaar vereeuwigd, maar het is anders geworden: zakelijker, praktischer. Binnen korte tijd zal er echter veel gaan veranderen in het leven van iedereen binnen dit gezin… De pers over de boeken van Nicci Gerrard "Gerrard schetst op magistrale wijze hoe de gezinsleden met de -verdwijning van Johnny omgaan.' ***** Nu.nl "Een prachtig verhaal over familie, vriendschap en liefde.' Margriet "Een meeslepend, intrigerend boek.' NBD Biblion

Verkoper

August Jacobs

Online sinds zaterdag 17/02/2018 20:36 en 94 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn