HET UUR NUL

HET UUR NUL

Door

Beschrijving

Dirk Bracke HET UUR NUL 255 blz
Ben is zestien en leidt een onbezorgd tienerleven. Hij lummelt wat rond met zijn vrienden rookt wel eens een jointje en wordt verliefd.
Tot hij van de dokter te horen krijgt dat hij seropositief is. Zijn wereld wankelt. Het eerste wat hij wil doen, is zijn passionele relatie met de veertienjarige Diana beëindigen. Angstvallig houdt hij zijn geheim voor de buitenwereld verborgen. De mensen die het toch weten, reageren verbijsterd. Wanhopig klampt Ben zich vast aan

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 3

ISBN Nummer

9065657576

Taal

Nederlands

Boekbinding

Hardcover zonder stofomslag

Staat

Als nieuw

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Ben leidt een vrij onbezorgd tienerleven. Hij lummelt na school wat rond met vrienden, rookt weleens een jointje en wordt verliefd. Tot hij op zijn zestiende van de dokter te horen krijgt dat hij seropositief is. Zijn wereld wankelt. Hij wil een einde maken aan zijn passionele relatie met de veertienjarige Diana. Angstvallig houdt hij zijn geheim verborgen voor zijn omgeving. Zij die het toch vernemen, reageren verbijsterd. Met de moed der wanhoop klampt Ben zich aan het leven vast... Het uur nul is een overdonderend boek. Door de ogen van de hoofdfiguur ontdekt de lezer dat mensen met aids in volstrekte eenzaamheid terechtkomen. Dit realistische verhaal zal iedereen met verstomming slaan en aan het denken zetten. Dit boek werd bekroond met de Prijs van de Kinder- en Jeugdjury.

Verkoper

August Jacobs

Online sinds maandag 11/09/2017 20:25 en 213 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn