INTERNET VOOR DUMMIES

INTERNET VOOR DUMMIES

Door

Beschrijving

INTERNET VOOR DUMMIES Margaret Levine Young 342 blz
Internet voor Dummies, vierde editie, behandelt de nieuwste hulpmiddelen en technieken, om je in een mum van tijd op Internet als een vis in het
water te voelen. Uitleg in gewoon Nederlands over hoe je online komt, e-mail kunt versturen en kunt chatten, shoppen en surfen op het Web. Dit alom geprezen naslagwerk laatje zien hoe je alles kunt halen uit de talloze diensten die Internet te bieden heeft.

Lees de nuttige adviezen in dit boek over ho

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 4

ISBN Nummer

9067898812

Taal

Nederlands

Boekbinding

Paperback

Staat

Als nieuw

Deel dit zoekertje

Omschrijving

Voor Dummies - De kleine Google voor Dummies 1e druk is een boek van Brad Hill uitgegeven bij Voor Dummies. ISBN 9789045351551 Zoeken met Google is toch simpel? Dat klopt! Wat veel mensen echter niet weten is dat je veel sneller antwoord kunt krijgen op je vragen. Om de kracht van Google optimaal te benutten leer je in dit boekje snel, gericht en efficiënt zoeken aan de hand van talloze trucs. Ontdek verborgen functies als de ingebouwde rekenmachine, de reisplanner en de afbeeldingenzoeker en duik in de fascinerende wereld van Google Maps, Street View en Google Earth. Brad Hill is sinds 1992 werkzaam als internetexpert. Hij schreef twintig boeken, waaronder Blogging for Dummies, en publiceert voor verschillende tijdschriften en websites.

Verkoper

August Jacobs

Online sinds zaterdag 29/07/2017 16:09 en 217 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn