Over de vloer.

Over de vloer.

Door

Beschrijving

Hoewel vloeren een wezenlijk element vormen van het gebouwde erfgoed, en samen met wanden en plafond onlosmakelijk zijn verbonden met het monument en daarmee het interieur, krijgen ze de minste aandacht. Het thema 'vloeren' is een tot op heden onderbelicht thema.
De vloer heeft zowel een belangrijke bouwkundige als architectuurhistorische waarde. Als bouwkundig element is de vloer de fysieke drager van alle activiteiten in een gebouw. Daardoor is deze ook heel kwetsbaar. Aan de materialisering -

Contacteer de verkoper

Prijs

€ 50

Uitgeverij

Waanders Uitgeverij

ISBN Nummer

9789040085611

Jaar van publicatie

Taal

Nederlands

Boekbinding

Paperback

Staat

Als nieuw

Af te halen in

Mechelen

Provincie

Deel dit zoekertje

Omschrijving

(1) KAT OVER DE DREMPEL Nu zijn lieve oude bazin is overleden, zwerft Alfie dakloos over straat. Hij kan niet wennen aan zijn nieuwe leven vol gevaren, honger en dorst, kou en eenzaamheid. Dus gaat hij op zoek naar een nieuw thuis. Dat vindt hij in een gewone straat, bij een jonge vrouw met verdrietige blauwe ogen. Voor de zekerheid zoekt hij in dezelfde straat meteen ook een reserve-thuis, en daarnaast nog maar een thuis, want dakloos wil hij nooit meer zijn. Niet iedereen is blij wanneer Alfie zijn pootjes over de drempel zet. Hij moet al z'n charme aanwenden om de harten van de bewoners te winnen. (2) KAT OVER DE VLOER Het was een gewone straat, waar heel verschillende mensen woonden. Sommige vriendelijk, andere nors, sommige bemoeizuchtig, andere teruggetrokken. Totdat Alfie kwam, het grijze katje dat het leven van de bewoners voorgoed zou veranderden. Er is een nieuw gezin in de straat komen wonen, waar iets geks mee is. Alfie weet niet precies wat, maar wat hij wel weet is dat hij moet ingrijpen voor het te laat is. Maar hoe? (3) KAT VOOR DE DEUR Zoals iedereen op Edgar Road weet, is Alfie geen gewone kat. Sinds hij er is heeft hij elk huis tot zijn thuis gemaakt en zijn de buren allemaal de beste vrienden. Maar nu is er een nieuwe kat in Alfies territorium: een klein pluizig bolletje dat luistert naar de naam George. George heeft zelf geen thuis en dus dringend iemand nodig die voor hem zorgt. Naast ergernis zorgt de kleine George ook vooral voor veel vreugde in de straat, al heeft Alfie geen idee wat hem nog te wachten staat.

Verkoper

wim tiri

Online sinds maandag 16/03/2015 16:13 en 468 keer bekeken

Reactie achterlaten

Heb je interesse in dit zoekertje? Dan kan je via dit formulier in contact komen met de verkoper.

Naam + Voornaam mag niet leeg zijn
E-mail adres mag niet leeg zijn
Beschrijving mag niet leeg zijn